Dragon Pillow

Dragon Pillow, bantal berpaten yang dibangunkan oleh perubatan tradisional Cina

Telah membantu 12,000 rakyat Malaysia

Dragon Pillow dengan sub-saiz
这是一款已经在华南中医销售
10年以上的Dragon Pillow
Kami hanya meletakkan Dragon Pillow dalam talian untuk jualan semasa tempoh PKP. Bantal ini adalah produk kesihatan perlindungan leher profesional yang dicipta oleh konsep reka bentuk teras bantal "satu bantal, dua ketinggian" dan ditambah baik oleh pakar urut Cina selepas lebih 40 tahun peningkatan berterusan dan kesempurnaan.

Dragon Pillow Satu bantal, dua ketinggian Setiap bantal dibahagikan kepada 5 model mengikut lebar bahu atau ketinggian, dan digabungkan dengan pelbagai jenis pad saiz berbeza yang dikonfigurasikan dalam bantal. Setiap jenis bantal boleh menyediakan 18 perubahan kelengkungan fisiologi tulang belakang serviks yang berbeza untuk dipilih oleh pengguna, jadi bantal boleh memenuhi keperluan orang yang mempunyai bentuk kepala dan lebar bahu yang berbeza pada tahap yang paling besar.

Beli Sekarang
 
Terdapat 5 saiz bantal.
 
 
Dragon Pilow mempunyai kesan terapeutik adjuvant yang jelas pada masalah
Sakit kepala
Pening
Insomnia
Berdengkur
Neurasthenia
Sakit leher dan bahu
Selagi anda memberikan kami ketinggian & berat badan anda, kami boleh membantu anda memilih saiz yang paling sesuai untuk anda
Kami telah membantu 12,000 orang menyelesaikan masalah tulang belakang serviks mereka
Kami berjaya memperbaiki tidur dia. Akhirnya selepas seminggu, dia dapat tidur nyenyak.
Soalan yang kerap ditanya oleh pelanggan.

Mengapa saya mengalami leher kaku selepas tidur di atas bantal?

Kena laraskan ketinggian bantal, jika masalahnya sama, cari doktor profesional untuk rawatan.

(Tujuan utama bantal adalah untuk memastikan anda berada dalam kedudukan terbaik semasa anda tidur.)

Mengapa leher bantal anda lebih sakit apabila anda tidur di atasnya?

Hanya sebilangan kecil orang yang akan menghadapi masalah seperti ini. Kelengkungan fisiologi tulang belakang serviks ramai orang meluruskan, dan mungkin mengalami ketidakselesaan semasa proses pembetulan. Sesetengah orang boleh menyesuaikan diri dengannya dalam masa 1-3 minggu. Jika anda ingin Untuk menyelesaikan masalah ini dengan cepat, ahli terapi profesional boleh membantu anda merawat tulang belakang serviks, dan anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan cepat

Ketinggian bantal anda adalah tepat apabila anda tidur pada awalnya, mengapa anda merasakan bahawa bantal kelihatan berat selepas dua minggu?

Sebenarnya, bukan bantal itu tenggelam, tetapi kelengkungan fisiologi tulang belakang serviks anda telah berubah, dan sesetengah orang merasakan bahawa ia telah menjadi lebih tinggi. Perasaan setiap orang berbeza. Anda boleh melaraskan kusyen ke bawah atau ke atas untuk mencari kedudukan yang paling selesa.

Bolehkah inti bantal dicuci?

Kalau tak boleh basuh nanti pecah kalau basuh, kena beli bantal baru. Adalah disyorkan untuk menggantikannya dengan bantal baru setiap tahun.

Mengapa tidak disyorkan untuk menambah pelindung bantal?

Menggunakan pelindung bantal akan menjadikan ketinggian bantal berbeza, menjejaskan ketinggian asal dan menjadikan bantal tidak stabil.

Kalau tidur atas bantal, tiba-tiba rasa pening bila bangun

Mungkin dislokasi tulang belakang serviks anda serius, dan anda memerlukan doktor profesional untuk merawatnya. Selepas rawatan, masalah ini boleh diselesaikan.

Saya telah tidur di atas bantal anda selama 3 hari, dan kerusi yang menyakitkan itu masih sakit, mengapa ia tidak bertambah baik?

Tujuan utama bantal adalah untuk memastikan anda berada dalam kedudukan yang paling sesuai semasa anda tidur. Jika terkehel sendi, kita perlu selesaikan terkehel dan sakit akan menjadi baik. Anda masih memerlukan ahli terapi profesional untuk membantu anda menyelesaikannya.

Berapa lama bantal boleh bertahan?

Bantal boleh digunakan selama 1 tahun, dan secara amnya semua bantal disyorkan untuk diganti setiap tahun.
Tiada bantal satu saiz di pasaran, ia tidak sepadan dengan lebar bahu anda. Bantal Naga ialah bantal yang bernilai tinggi. Setiap orang berhak mendapat bantal sendiri yang besar sedikit, kecil sedikit, tinggi sedikit, rendah sedikit.

Fikir-fikirkan, jika anda memakai pakaian LV jenama terkenal bernilai RM9999 tetapi pakaian tersebut Saiz XXXL; anda hanya bersaiz S. Adakah anda masih memakai pakaian yang tidak sesuai setiap hari?

Bantal, seperti pakaian, mesti sesuai untuk anda. Boleh beli terus. Perkhidmatan pelanggan kami akan menghubungi anda untuk memastikan bahawa bantal yang anda terima adalah yang paling sesuai untuk anda.

Beli Sekarang